Liverpool kaatoi Stoken sateisessa maalintekokilpailussa

© Kuva: Getty Images

Sunnuntain myöhäisemmässä ottelussa Liverpool onnistui kaatamaan Stoken Britannia Stadiumin rankkasateissa. Potters kaatui hurjien käänteiden jälkeen lukemin 3-5. Vierailijoiden sankari oli jälleen kaksi maalia viimeistellyt Valioliigakenttien kuningas Luis Suárez.

Liverpool aloitti ottelun räjähtävästi ja siirtyi johtoon vain viiden minuutin pelin jälkeen. Aly Cissokhon laukaus otti kimmokkeen Ryan Shawcrossin jalasta ohjautuen Jack Butlandin taakse. Reds lisäsi etumatkaansa 30. minuutin kohdalla, kun Stoken puolustajat pelasivat itsensä täysin ulos tilanteesta vapauttaen Suárezin maalintekoon. Suaréz kiitti lahjasta ja sijoitti pallon Butlandin ohitse tyhjään tilaan.

Stoke heräsi uruguaylaisen osuman jälkeen ja kavensi 38 minuutin kohdalla Peter Crouchin puskumaalilla. Crouchin osumaan keskityksen antoi Marko Arnautovic. Pottersin tasoitus syntyikin jo lisäajalla Martin Skrtelin karmean puolustusvirheen seurauksena. Slovakialaistoppari ei onnistunut pitämään Charlie Adamia aisoissa, joten Skotti painoi läpi Poolin puolustajasta ja täräytti pallon kovalla voimalla vierailijoiden verkkoon.

Maalijuhlat jatkuivat toisen puoliajan alussa. 50. minuutilla Mark Wilson joutui kaatamaan Raheem Sterlingin ja tilanteesta vihellettiin rangaistuspotku Liverpoolille. Gerrard laukoi pallon oikeaan nurkkaan siirtäen Redsit 2-3-johtoon. Parikymmentä minuuttia myöhemmin Suárez ampui illan toisen osumansa ja poisti isänniltä viimeisetkin toiveet pisteistä.

Stoke ei tästä lannistunut. Kuusi minuuttia ennen päätösvihellystä Liverpool-puolustajat sähläsivät pallon suoraan Jonathan Waltersille, joka pamautti Pottersit maalin päähän. Reds kuitenkin korvasi erheensä vain hetkeä myöhemmin. Suárez antoi syötön Daniel Sturridgelle, jonka laukauksen Butland torjui eteensä. Butland pelasi itsensä ulos torjunnan jälkitilanteessa Sturridgen napatessa pallon takaisin itselleen. Pool-kärki käytti tilaisuuden hyväkseen ja naulasi loppulukemiksi 3-5 vierailijoiden eduksi.

Maalit:

0-1 Ryan Shawcross Om (5)
0-2 Luis Suárez (32)
1-2 Peter Crouch (39)
2-2 Charlie Adam (45)
2-3 Steven Gerrard Rp (51)
2-4 Luis Suárez (71)
3-4 Jonathan Walters (85)
3-5 Daniel Sturridge (87)


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!