Manchester Unitedin taival Mestarien liigan pudotuspeleissä ei alkanut ruusuisasti. Passiivisesti ja hengettömästi pelannut Valioliigan suurseura kärsi katkeran 2-0-tappion tällä hetkellä Kreikan liigaa ylivoimaisesti johtavan Olympiakosin vieraana. Erikoista ottelussa oli myös se, että United laukoi vain kerran kohti maalia. Otteluparin toinen osa pelataan kahden viikon kuluttua Old Traffordilla.

Olympiakos aloitti ottelun huomattavasti Unitedia pirteämmin. Kreikkalaisseura onnistui luomaan heti alussa vaarallista painetta vierailijoiden maalille. Isäntien ensimmäinen maalipaikka nähtiin kahdeksannella minuutilla, kun Álvaro Dominguez pääsi juoksemaan koko kentän läpi Unitedin maalille. Nemanja Vidic ehti kuitenkin liukumaan viime hetkellä väliin.

Dominguezin läpijuoksun jälkeen molempien joukkueiden tilanteet olivat vähissä Unitedin tyytyessä pitämään palloa keskialueen tuntumassa. Vaisun vaiheen tauottua Olympiakos siirtyi johtoon, kun peliä oli 38 minuuttia takana. Ioannis Maniatisin laukaus otti kimmokkeen Dominguezin jalasta vierien matalana United-vahti David De Gean taakse.

Olympiakos jatkoi vahvoja otteitaan myös toisella puoliajalla. Isäntien toinen maali syntyi 55. minuutin kohdalla, kun Joel Campbell ampui kreikkalaiset kahden maalin johtoon. Costaricalaisen laukaus upposi suoraan United-maalin oikeaan nurkkaan.

Kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Red Devils sai loistopaikan vierasmaaliin. Robin van Persien laukaus lensi kuitenkin reilusti yli maalin. Kreikkalaisten johto piti piti loppuun saakka, joten Olympiakos voitti ottelun lukemin 2-0.

Tiistain toisessa ottelussa Borussia Dortmund nappasi tukevan 2-4-vierasvoiton kautensa jo päättäneestä Zenitistä. Vierailijoiden hahmo oli kaksi maalia viimeistellyt Robert Lewandowski.

Mestarien liiga tiistaina

Zenit-Borussia Dortmund 2-4

0-1 Henrikh Mkhitaryan (4)
0-2 Marco Reus (5)
1-2 Oleg Shatov (57)
1-3 Robert Lewandowski (61)
2-3 Hulk Rp (69)
2-4 Robert Lewandowski (71)

Olympiakos-Manchester United 2-0

1-0 Alvaro Domínguez (38)
2-0 Joel Campbell (55)