Eteläkorealainen Park Ji-Sung on ilmoittanut lopettavansa pelaajauransa. 33-vuotias Park pelasi Man Unitedissa vuosina 2005-2012, josta hän siirtyi QPR:n riveihin. Viime kauden hän vietti lainasopimuksella Hollannin pääsarjassa PSV Eindhovenin riveissä, josta hän siirtyi Unitedin riveihin vuonna 2005.

Park pelasi Unitedin riveissä yli 200 ottelua. Hän oli ensimmäinen eteläkorealainen, joka teki merkittävän uran Valioliigassa. Park pelasi myös isossa roolissa Etelä-Korean maajoukkueessa. Maaotteluita hänelle kertyi yli 100. Park oli myös ensimmäinen aasialaispelaaja, joka onnistui maalinteossa kolmessa eri MM-lopputurnauksessa.

Park kieltäytyi kutsusta kesäkuussa alkaviin MM-kisoihin. Vuosien 2003 ja 2007 välillä tehdyt polvioperaatiot saivat miehen lopulta päättämään uransa.

– Olen miettinyt uran lopettamista helmikuusta lähtien. Tulin siihen päätökseen, että polveni ei kestä pelaamista enää seuraavalla kaudella, Park kommentoi.

– En kadu mitään urallani. Mietin toisinaan, että mitä olisin voinut olla ilman loukkaantumisia. En ole kuitenkaan pettynyt tai surullinen jättäessäni lajin.

Lähde: Sky Sports