Valioliiga.com ja Mr Green lähettävät taitavimman Valioliigatietäjän ystävänsä kanssa katsomaan valitsemaansa* Valioliigapeliä. Palkinnon arvo 1 000 euroa!

MrGreen-Referee-600px_FACEBOOK

Seuraavassa Mr Greenin Valioliigakisan ohjeet – osallistuminen on helppoa:

Vastaa Valioliiga.comin Facebook-ryhmässä oikein viikottaisiin kilpailukysymyksiin, ja keräät itsellesi pisteitä kisassa. Jokainen oikea vastaus antaa sinulle kymmenen pistettä pistetaulukkoon, jota Mr Green päivittää viikottain blogissaan.

Valioliigakisa jatkuu aina 24.11.2014 saakka, jonka jälkeen yhteistyökumppanimme Mr Green palkitsee voittajan kahden hengen pelimatkalla Lontooseen. Voittajalla on mahdollisuus valita tietyin reunaehdoin oman suosikkijoukkueensa ottelu, joten ihan mitä tahansa peliä ei joudu Englantiin lähteä katsomaan ;)

Kilpailun ohjeet (lue tarkasti, jotta tiedät olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa):
– Vastaa Valioliiga.comin kysymyspostauksiin Facebookissa joka perjantai (koskee viikkoja, jolloin Valioliigassa pelataan kierros). Vastausaika loppuu aina ennen kierroksen ensimmäisen pelin alkua, joten muista osallistua ajoissa. Me ilmoitamme vastausajan loppumisesta vielä Facebookin kommenttiketjussa.
– Kun haluttuun kysymykseen on vastaus selvillä, kaikkia oikein vastanneita pelaajia pyydetään lähettämään Mr Green -pelitilin tilitunnuksensa Valioliiga.comille yksityisviestillä. Näin varmistamme kilpailuehtojen täyttymisen.
– Mr Green päivittää pistetaulukon omassa blogissaan joka torstai. Käy tarkistamassa oletko TOP-listalla, sillä parhaita palkitaan matkanvarrella erilaisin Mr Greenin palveluun liittyvin palkinnoin.
– Eli osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee vain luoda pelitili Mr Greenille (tilin luonti on ilmaista – ei talletuspakkoa) ja vastata viikottain Facebook-sivullamme julkaistaviin kysymyksiin. Pelitilin pääset luomaan TÄSTÄ. Pelitilittömät kilpailijat hylätään, joten pidä huoli, että luot itsellesi pelitilin.

Kilpailun voittaneet pääsevät myös julkaisemaan oman artikkelin reissustaan Valioliiga.comiin!

* Kampanjan käyttöehdot löytyvät TÄÄLTÄ.