Louis van Gaalin ensimmäisestä ottelusta Manchester Unitedin peräsimessä muodostui katastrofi, kun Swansea yllätti isäntänsä Old Traffordin iltapäivässä. Walesilaiset nappasivat täyden pistepotin lukemin 1-2.

Ottelu lähti käyntiin varovaisesti, isäntien pitäessä hieman enemmän palloa. Unitedin alun hallinnasta huolimatta avausmaalista vastasi Swansea, kun peliä oli 28 minuuttia takana. Gylfi Sigurdssonin syöttö löysi rangaistualueen takaa Ki Sung-Yuengin ja korealainen sijoitti pallon tarkasti David De Gean taakse. Tauolle mentiin vieraiden yllätysjohdossa.

Toisella puoliajalla Old Traffordille astui täysin erilainen United. 53. minuutilla Wayne Rooneyn komea saksipotku toi isännät tasoihin. Tasoituksensa jälkeen United hallitsi peliä, muttei onnistunut tekemään ratkaisevaa maalia. Kun punapaidoille ei maistunut, voitto-osuman viimeisteli Swansea. Wayne Routledge jatkoi keskityspallon päällään Sigurdssonille, joka naulasi komealla laukauksella loppulukemiksi 1-2 vierailijoiden eduksi.

Toimittajan sana

Louis van Gaalin ensimmäinen ottelu Manchester Unitedin puikoissa jätti paljon parannettavaa. Red Devils piti hyvin palloa, mutta ratkaisevissa syötöissä mentiin usein harakoille. Myöskään kolmeen toppariin vaihtunut muodostelma ei tuottanut toivottua tulosta, sillä Swansea pääsi paikoitellen temmeltämään todella vapaasti isäntien puolustusalueella. Muodostelma vaihtuikin ensimmäisen puoliajan jälkeen takaisin neljän alakertaan.

Ottelun hahmoa valittaessa vain yksi nimi nousee esiin, ja hän on Swanseaan palannut Gylfi Sigurdsson. Islannin maajoukkuepelaaja antoi mainion syötön avausmaaliin ja viimeisteli itse joukkueensa ratkaisevan osuman. Loistavan avauksen myötä Sigurdssonilta onkin lupa odottaa hienoa kautta Swansien paidassa.