Tottenham avasi Eurooppa-liiga -kautensa tasapelillä, kun joukkue vieraili Serbiassa Partizanin luona. Spurs piti maalittomassa ottelussa reilusti enemmän palloa, mutta isännät onnistuivat luomaan parempia tilanteita. Tottenham ei laukonut ottelussa kertaakaan maalia kohti.

Lohko E:n toisessa ottelussa turkkilaisseura Besiktas ja kreikkalaisjoukkue Asteras Tripolis päätyivät pistejakoon. Isännät johtivat Gökhan Tören maalilla viimeisille minuuteille saakka. 88. peliminuutilla Facundo Parra toi kuitenkin vierailijat tasoihin, joten Besiktaskin joutui tyytymään pisteeseen. Toiselle kierrokselle lähdettäessä jokainen lohkon joukkue on siis yhdessä pisteessä.

Lohko B:ssä taas suomalaisseura HJK:n Eurooppa-liiga -avaus päättyi tappioon. Kööpenhamina nollasi kotonaan Klubin lukemin 2-0. Isäntien molemmista maaleista vastasi Nicolai Jörgensen.

Toimittajan sana

Spursin Eurooppa-liigan avaus jäi todella vaisuksi. Pallo pyöri, mutta tilanteiden luominen tuotti joukkueelle tuotti tuskaa. Tehottomuudesta kertoo myös se, ettei Tottenham laukonut ottelussa kertaakaan maalia kohti. Spursin onneksi myös lohkon toinen peli päättyi tasapeliin, eikä eroja päässyt näin ollen syntymään.