Newcastle on antanut Crystal Palacelle luvan neuvotella managerinsa Alan Pardew’n kanssa. Magpies tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. Eagles antoi potkut Neil Warnockille lauantaina.

Pardew on valmentanut Newcastlea neljän vuoden ajan. Pardew’n sopimus Magpiesin kanssa on voimassa peräti vuoteen 2020 asti. Crystal Palace sai sovittua Newcastlen kanssa maksettavasta korvauksesta, mikäli Pardew päättää vaihtaa seuraa.

John Carver pitää Newcastlen harjoitukset tiistaina, kun Pardew neuvottelee Crystal Palacen kanssa sopimuksesta. Mikäli Pardew vaihtaa Eaglesin riveihin, on mahdollisina korvaajina pidetty mm. Tony Pulisia, Hull-manageri Steve Brucea ja Ajaxin Frank de Boeria.

Toimittajan sana

Pardew’n hyppy Newcastlesta Crystal Palaceen olisi toteutuessaan hyvin outo ratkaisu englantilaismanagerilta. Kaikella kunnioituksella Eaglesia kohtaan, mutta siirtyminen Crystal Palacen manageriksi olisi pudotus alaspäin Pardew’n uralla.

Osa Newcastle-kannattajista on kääntynyt Pardew’ta vastaan. Ehkä Pardew haluaa aloittaa uudessa seurassa puhtaalta pöydältä, missä kaikki kannattajat ovat vielä hänen puolellaan.

Vielä ei ole tiedossa, haluaako Pardew edes vaihtaa seuraa. Tuskin hän edes neuvottelisi Eaglesin kanssa, mikäli työpaikka ei häntä kiinnostaisi millään tasolla.