Valioliigassa pelattiin lauantaina vähämaalinen kierros. Kuudesta ottelusta peräti neljä ottelua päättyi 1-0-lukemiin.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Crystal Palace haki tärkeän 3-1-vierasvoiton West Hamia vastaan. Eagles iski tehokkaasti erikoistilanteista ja Hammersin puolustus oli pahoissa vaikeuksissa. Kentän näkyvin hahmo oli Glenn Murray, joka teki kaksi maalia. Murray ajettiin myöhemmin kentältä kahden varoituksen seurauksena. Scott Dann teki vierailijoiden toisen osuman. Enner Valencia ampui Hammersin ainoaksi jääneen maalin.

Manchester United otti kotikentällään 2-0-voiton Sunderlandista. Avausmaalia odoteltiin toisen puoliajan puoleen väliin asti. John O’Shea rikkoi rangaistusalueella Radamel Falcaota, mutta erotuomari Roger East ajoi Wes Brownin ulos punaisella kortilla. Wayne Rooney iski pallon varmasti maaliin pilkulta. Rooney osui vielä toistamiseen viittä minuuttia ennen päätösvihellystä. Rooney oli tehnyt edellisen kerran maalin Valioliigassa tapaninpäivänä.

Newcastle aiheutti Aston Villalle jälleen tappion. Newcastle teki voittomaalin 37. peliminuutilla. Daryl Janmaatin keskitys tavoitti Papiss Cissén, joka iski kotijoukkueen voitto-osuman rangaistusalueelta. Tim Sherwoodin työ Villan peräsimessä on käynnistynyt kahdella tappiolla. Jonás Gutiérrez nähtiin ensimmäistä kertaa Newcastlen vaihtopenkillä miehen toivuttua kivessyövästään.

West Bromwich aiheutti Southamptonin europelihaaveille kovan kolauksen 1-0-kotivoitollaan. Ottelun ainut maali nähtiin heti ottelun ensiminuuteilla. Saido Berahino täräytti kotijoukkueen voitto-osuman upealla laukauksella jo toisella peliminuutilla.

Hullin kahden ottelun voitokas putki katkesi Stoken vieraana. Pottersin voitto-osuman iski englantilaiskärki Peter Crouch. Swansea haki 1-0-vierasvoiton Burnleyn kustannuksella. Burnleyn Kieran Trippier teki harmikseen oman maalin.

Valioliiga 28.2.2015

West Ham-Crystal Palace 1-3 (0-1)

0-1 Glenn Murray (41.)
0-2 Scott Dann (51.)
0-3 Glenn Murray (63.)
1-3 Enner Valencia (76.)

Burnley-Swansea 0-1 (0-0)

0-1 Kieran Trippier om. (64.)

Manchester United-Sunderland 2-0 (0-0)

1-0 Wayne Rooney rp. (63.)
2-0 Wayne Rooney (85.)

Newcastle-Aston Villa 1-0 (1-0)

1-0 Papiss Cissé

Stoke-Hull 1-0 (0-0)

1-0 Peter Crouch (71.)

West Bromwich-Southampton 1-0 (1-0)

1-0 Saido Berahino (2.)