Arsenal kohtaa lauantaina Liverpoolin tärkeässä Valioliigan ottelussa.

Tykkimiesten manageri Arsène Wenger piti torstaina tiedotustilaisuuden ja kertoi brittimedialle joukkueensa kuulumisia. Wengerin mukaan Mikel Arteta, Jack Wilshere, Mathieu Debuchy ja Abou Diaby ovat näillä näkymin lontoolaisjoukkueen käytettävissä.

– He kaikki olivat mukana tiistaina ja kaikki meni hyvin. Kenelläkään ei ollut ongelmia ja he ovat olleet mukana harjoituksissa, Wenger kertoi.

Kokoonpanoon palaavista pelaajista Diaby on pelannut tällä kaudella vain yhdessä ottelussa – 67 minuuttia syyskuun Liigacup-tappiossa Southamptonia vastaan. Arteta ja Wilshere ovat puolestaan viimeksi pelanneet marraskuun lopussa. Debuchyn tuorein vamma tuli tammikuussa. Siinä missä nelikko on tekemässä paluuta, Alex Oxlade-Chamberlain sen sijaan on sivussa, mahdollisesti myös Danny Welbeck.

– Welbeck tuli Englannin maajoukkueesta lievän polvivamman kanssa, mutta on pieni mahdollisuus, että hän on lauantaina mukana, Wenger sanoi.