Hallitseva Valioliigan mestari Chelsea etsii korvaajaa Filipe Luísille, joka siirtyi takaisin Atlético Madridin riveihin muutama päivä sitten. Chelsea-manageri José Mourinho on löytänyt mahdollisen korvaajan, sillä Chelsea teki The Guardianin mukaan 25 miljoonan euron tarjouksen Augsburg-puolustaja Baba Rahmanista.

Bundesliga-seura hylkäsi Chelsean aiemmin tekemän 20 miljoonan euron tarjouksen. Augsburg tekee joka tapauksessa Rahmanin myynnillä muhkean tilin, sillä seura osti Ghanan maajoukkuepuolustajan Greuther Fürthistä vain miljoonalla eurolla vuosi sitten.

– Molemmat seurat hienosäätävät vielä, mutta toivomme viimeistelevämme sopimuksen pian, Rahmanin agentti Sascha Empacher kommentoi.

Chelsea sai tiedon 21-vuotiaasta vasemmasta laitapuolustajasta ex-manageriltaan Avram Grantilta, joka luotsaa nykyisin Ghanan maajoukkuetta. Israelilainen arvostaa Rahmanin ryhmänsä parhaimpien pelaajien joukkoon.