Southampton eteni vakuuttavasti jatkoon Eurooppa-liigan karsinnoissa hollantilaista Vitesseä vastaan. Saints haki vieraista 2-0-voiton, ja eteni jatkoon yhteismaalein 5-0.

Graziano Pellè avasi Southamptonin maalitilin jo ottelun neljännellä peliminuutilla. Sadio Mané viimeisteli loppulukemat minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä.

Southamptonin Jay Rodriguez teki paluun kilpailullisissa otteluissa 16 kuukauden poissaolon jälkeen. Rodriguez ei pelannut viime kaudella otteluakaan kuntouttaessaan vakavaa polvivammaa.

West Hamin pelit Eurooppa-liigassa päättyivät torstai-iltana. Reservipitoisella miehistöllä matkassa ollut joukkue hävisi romanialaiselle Astralle 2-1-lukemin. Yhteismaalit kääntyivät 4-3-lukemin romanialaisjoukkueen eduksi.

Hammers sai otteluun terävän alun, kun Manuel Lanzini vei vieraat johtoon neljännellä peliminuutilla. Astran Constantin Budescu osui ensimmäisellä puoliajalla vielä kahdesti viiden minuutin sisällä.