Everton on vahvistanut hyökkäystään mielenkiintoisella hankinnalla. Uruguaylaislupaus Leandro Rodríguez saapuu Goodison Parkille kotimaastaan River Plate Montevideosta neljän vuoden sopimuksella. Everton ei paljastanut 22-vuotiaan hyökkääjän siirtosummaa.

– Rodríguez on nuori hyökkääjä, joka on loistava maalintekijä. Hän ei välttämättä tarvitse pelejä alleen alle 21-vuotiaiden joukkueessa, sillä häneltä löytyy kokemusta kotimaastaan todella kilpailukykyisestä sarjasta, Everton-manageri Roberto Martínez kommentoi seuran verkkosivuilla uutta hankintaansa.

– Näistä ympäristöistä saapuvia hyökkääjiä katsottaessa, et yllätty heidän laadukkuudeesta. En sano tätä sysätäkseni paineita Rodríguezin niskaan. Hän on pelaaja josta voimme olla tulevaisuudessa innokkaita.

Rodríguez viimeisteli River Platessa 71 otteluun 19 maalia.