Kauden 2015-16 Mestarien liiga korkattiin käyntiin tiistaina. Manchester City sai vastaansa viime kauden finalistin Juventuksen. Pienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt kotijoukkue joutui kuitenkin nöyrtymään italialaisten edessä.

Ensimmäinen puoliaika meni kotijoukkueen komennossa. Kun ottelua oli pelattu vain pari minuuttia, pääsi Raheem Sterling yrittämään maalintekoa pallonriiston jälkeen, mutta Juventuksen kokenut italialaisvahti Gianluigi Buffon venyi hyvään torjuntaan.

Vierasjoukkueen ensimmäinen paikka tuli reilun kymmenen minuutin pelaamisen jälkeen, kun Paul Pogba pääsi puskemaan pallon verkkoon. Linjatuomari kuitenkin liputti tilanteen paitsioksi. Pari minuuttia tämän jälkeen oli puolestaan Hernanesin vuoro yrittää maalia vapaapotkusta, mutta pallo liiteli hieman ohi maalista.

City hallitsi peliä puoliajan loppuun, ja erityisesti Wilfried Bonylla oli lukuisia maalipaikkoja. Norsunluurannikkolainen ei kuitenkaan onnistunut viimeistelyissään. Tauolle lähdettiin 0-0-lukemissa.

Toisella puoliajan alussa nähtiin ottelun ensimmäinen maali. David Silva antoi kulmapotkun, ja epäonninen Giorgio Chiellini puski pallon omaan verkkoon hieman kyseenalaisessa tilanteessa. Cityn kippari Vincent Kompany nimittäin roikkui italialaisen niskassa tilanteessa, eikä Chiellini pystynyt välttämään kosketusta palloon. Ottelun erotuomari Damir Skomina kuitenkin hyväksyi maalin vierasjoukkueen protestoinnista huolimatta. Pian tämän jälkeen Sterlingillä oli mahdollisuus lisätä johto kahteen maaliin, mutta Buffon venyi jälleen hienoon torjuntaan.

70. minuutilla Cityn alakerta ohitettiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun Vanha Rouva tuli ottelussa tasoihin. Tänä kesänä Torinoon saapunut Mario Mandzukic sai ohjattua kengän kärjellään pallon verkon perukoille Pogban keskityksestä.

Vartti ennen varsinaisen peliajan loppua viimeinen Cityn isoista kesähankinnoista pääsi tekemään debyyttinsä sininutussa, kun Nicolás Otamendi vaihdettiin kentälle Kompanyn tilalle.

Kymmenen minuutin kuluttua edellisestä osumasta Juventus iski jälleen ja pääsi ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Álvaro Morata pääsi tuikkamaan palloon verkkoon tolpan kautta hienolla kierteisellä laukauksella.

City ei lopulta saanut sen suurempaa kirivaihdetta päälle, vaan ainoaksi yritykseksi jäi Buffonin torjuma Yaya Tourén kaukolaukaus. Citizensille kauden ensimmäinen tappio, ja Juventukselle kolme pistettä. D-lohkon toisessa ottelussa espanjalainen Sevilla peittosi kotonaan saksalaisen Borussia Mönchengladbachin 3-0-lukemin.

Mestarien liiga tiistaina

Benfica-Astana 2-0 (0-0)
1-0 Nicolás Gaitán (51.)
2-0 Konstantinos Mitroglou (62.)

Galatasaray-Atlético Madrid 0-2 (0-2)
0-1 Antoine Griezmann (18.)
0-2 Antoine Griezmann (25.)

Manchester City-Juventus 1-2 (0-0)
1-0 Giorgio Chiellini om. (57.)
1-1 Mario Mandzukic (70.)
1-2 Álvaro Morata (81.)

PSG-Malmö 2-0 (1-0)
1-0 Ángel di María (4.)
2-0 Edinson Cavani (61.)

PSV Eindhoven-Manchester United 2-1 (1-1)
0-1 Memphis Depay (41.)
1-1 Héctor Moreno (45+2.)
2-1 Luciano Narsingh (57.)

Real Madrid-Shakhtar Donetsk 4-0 (1-0)
1-0 Karim Benzema (30.)
Ulosajo, Taras Stepanenko, Shakhtar (50.)
2-0 Cristiano Ronaldo rp. (55.)
3-0 Cristiano Ronaldo rp. (63.)

Sevilla-Borussia Mönchengladbach 3-0 (0-0)
1-0 Kévin Gameiro rp. (47.)
Epäonnistunut rp., Kévin Gameiro, Sevilla (50.)
2-0 Éver Banega rp. (66.)
3-0 Evgen Konoplyanka (84.)
4-0 Cristiano Ronaldo (81.)

Wolfsburg-TsSKA Moskova 1-0 (1-0)
1-0 Julian Draxler (40.)