Chelsea sai lohtua heikkoon alkukauteensa voitolla Mestarien liigan avauksesta. Maccabi Tel Aviv kaatui Stamford Bridgellä näyttävän esityksen jälkeen 4-0. José Mourinho teki otteluun useita muutoksia ja avauksessa nähtiin muun muassa Loic Rémy ja Ruben Loftus-Cheek. Chelsea-debyyttinsä sai myös Augsburgista kesällä värvätty ghanalaispuolustaja Baba Rahman.

Chelsea avasi pelin vahvalla otteella. Neljännellä minuutilla Tai Ben-Haimin kohtalokas pallonmenetys omalla alueella tarjosi Willianille paikan avausmaaliin. Maccabi-vahti Predrag Rajkovic joutui kaatamaan brassin varoituksen arvoisesti ja pallo vietiin pilkulle. Eden Hazard epäonnistui yrityksessään täysin belgin laukauksen singottua keskeltä yli maalin.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Willian vei itse Chelsean johtoon. Brassin upea kierteinen vapaapotku painui kaukaa pomppien vieraiden maalin oikeaan nurkkaan. Hetkeä myöhemmin Willian loukkasi reitensä ja joutui jättämään kentän 23. minuutilla. Tilalle vaihdosta astui Diego Costa. Espanjalaishyökkääjä aiheutti heti seuraavassa kulmapotkutilanteessa vieraille päänvaivaa, mutta puskuyritys meni hiukan yli maalin.

Seuraavan vaarallisen tilanteen isännät saivat aikaan 37. minuutilla. Costan epäonnistunut laukaisu yritys vieri rangaistusalueen sisään Oscarille, joka osui kotiyleisön harmiksi lähietäisyydeltä ylärimaan.

Chelsea ansaitsi vielä ennen taukoa uuden rangaistuspotkun Ben Haimin torpattua Costan lisäajalla nurmen pintaan. Oscar sijoitti laukauksensa vasempaan alanurkkaan ja Blues tauolle 2-0-johdossa.

Chelsea kasvatti etumatkaansa lisää toisen jakson alkupuolella. Cesc Fàbregasin keskitys tavoitti rangaistusalueen sisältä Costan, ja espanjalainen täräytti kovan vedon oikeaan ylänurkkaan.

Fàbregas osui vielä itse ottelun loppupuolella. Pallo kimposi Rajkovicin torjunnasta espanjaiselle, joka sijoitti sen vastapallosta verkon perukoille.

Lohkon toisessa ottelussa Kiovan Dynamo ja Porto päätyivät runsasmaalisen kamppailun jälkeen 2-2-lukemin pistejakoon.