EM-karsinnoissa pelattiin torstai-iltana kahdeksan ottelua. Valioliiga-väriä nähtiin jälleen runsaasti.

Mahdollisuutensa kisapaikkaan menettänyt Serbia murskasi vieraskentällä Albanian haaveet lukemin 0-2. Ottelun lisäajalla syntynyt voittomaali oli Manchester Cityn laitapuolustajan Aleksandar Kolarovin käsialaa. Esityön osumaan tarjoili Newcastlen Aleksandar Mitrovic.

Irlanti on edelleen kiinni D-lohkon voitossa yllätettyään kotikentällään Saksan. Puolustava maailmanmestari kaatui nollapelillä 1-0-lukemin. Isännille pisteet ratkaisi 70. minuutilla maalannut Southampton-hyökkääjä Shane Long.

Saintsien keskikenttäpelaaja Steven Davis oli suuressa roolissa, kun Pohjois-Irlanti varmisti paikkansa Ranskassa. Davis viimeisteli kolmesta maalista kaksi lohkojumbo Kreikan taivuttua lukemin 3-1.

Skotlannin toivo kisapaikasta mureni Robert Lewandowskin tuotua Puolan illan toisellaan tasoihin lisäajan viimeisellä minuutilla. Skotlannin osumista vastasivat Bournemouth-laituri Matt Ritchie ja Sunderland-kärki Steven Fletcher.

Torstaina Valioliiga-väriä nähtiin myös Ranskan harjoitusottelussa. Spurs-vahti Hugo Lloris piti nollat, kun Les Bleus murskasi Armenian lukemin 4-0. Isäntien toisen osuman laukoi Crystal Palacen keskikenttäpelaaja Yohan Cabaye.

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa Arsenal-laituri Alexis Sánchez maalasi, kun Chile nappasi kotonaan 2-0-voiton Brasiliasta. Toisaalla Argentiina hävisi yllättäen Ecuadorille lukemin 0-2. Manchester Cityn harmiksi isäntiä edustanut Sergio Agüero joutui jättämään loukkaantumisen vuoksi kentän avausjaksolla.