Manchester Unitedin urakka Mestarien liigassa jatkui vierailulla Moskovaan. TsSKA johti ottelua pitkään, mutta Anthony Martialin toisen jakson puskumaali pelasti Red Devilsille pisteen 1-1-lukemiin päättyneestä kamppailusta. Unitedin paidassa Mestarien liigan debyyttinsä sai 23-vuotias laituri Jesse Lingard.

Isäntäjoukkue TsSKA avasi pelin todella vahvasti ja ensimmäinen vaaratilanne syntyi 13. minuutilla. Mario Fernandes ajoi oikealta sisään ja nosti pallon United-hyökkääjä Anthony Martialin yli osuen ranskalaista käteen. Seurauksena nuorukaisen varoitus ja kotijoukkueelle rangaistuspotku, jota Roman Eremenko asettui laukomaan. Suomalaispelaaja ampui tolppaan, mutta vartioimatta jäänyt Seydou Doumbia tälläsi jatkotilanteesta TsSKA:n 1-0-johtoon.

Takaa-ajaksi joutuminen lamaannutti Unitedin peliä entistä enemmän. 23. minuutilla nähtiin vaaratilanne, kun Ahmed Musa taklasi nappulat edellä Antonio Valenciaa. Nigerialaishyökkääjä selvisi isäntien onneksi tempustaan varoituksella.

Seitsemän minuuttia myöhemmin Doumbia vapautui läpiajoon ja norsunluurannikkolainen koitti nostaa pallon De Gean yli. United-vahti torjui yrityksen yhdellä kädellä siirtäen pelivälineen päätyrajasta yli.

TsSka koki vielä neljä minuuttia ennen taukoa takaiskun puolustaja Vasili Berezutskin loukkaannuttua. Venäläisen korvasi vaihdosta kaksoisveli Alexei Berezutski.

Louis van Gaal suoritti heti toisen jakson alkuun taktisen vaihdon. Bastian Schweinsteigerin korvasi keskikentällä Marouane Fellaini. Belgin tulo kentälle toi Unitedin peliin säpinää. 48. minuutilla Wayne Rooney puski kohti kotijoukkueen maalia, mutta Igor Akinfeev nappasi yrityksen helposti näppeihinsä.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin United sai tasoituksensa. Valencia keskitti oikealta, ja Martial puski pallon taidokkaasti vasemman tolpan kautta verkkoon. Maalivahti Akinfeev raivosi osuman jälkeen tilanteessa nukkuneelle TsSKA:n puolustuslinjalle.

Tasoitus siirsi Unitedin ottelussa kuskin paikalle. 78. minuutilla Phil Jones nousi topparin paikalta mukaan hyökkäykseen. Englantilaispuolustaja kompuroi kuitenkin omiin jalkoihinsa, eikä tilanteesta suurempaa vaaraa syntynyt.

Lisämaaleja ei lopulta syntynyt ja Moskovassa päädyttiin pistejakoon lukemin 1-1.

Lohkon toisessa ottelussa Wolfsburg voitti 2-0-lukemin PSV Eindhovenin. Saksalaisseura johtaa kolmen kierroksen jälkeen lohkoa kahden pisteen erolla Unitediin ja TsSKA:aan. Hännille putosi tappion myötä PSV. Hollantilaisseura on Unitedia pisteen perässä.

Mestarien liiga keskiviikkona

Atlético Madrid-Astana 4-0 (2-0)
1-0 Saúl Ñíguez (23.)
2-0 Jackson Martínez (29.)
3-0 Óliver Torres (63.)
4-0 Denys Dedetshko om. (89.)

TsSKA Moskova-Manchester United 1-1 (1-0)
Epäonnistunut rp., Roman Eremenko, TsSKA Moskova (15.)
1-0 Seydou Doumbia (15.)
1-1 Anthony Martial (65.)

Galatasaray-Benfica 2-1 (2-1)
0-1 Nicolás Gaitán (2.)
1-1 Selcuk Inan rp. (19.)
2-1 Lukas Podolski (33.)

Juventus-Borussia Mönchengladbach 0-0

Malmö-Shakhtar Donetsk 1-0 (1-0)
1-0 Markus Rosenberg (17.)

Manchester City-Sevilla 2-1 (1-1)
0-1 Evgen Konoplyanka (30.)
1-1 Adil Rami om. (36.)
2-1 Kevin De Bruyne (90+1.)

PSG-Real Madrid 0-0

Wolfsburg-PSV Eindhoven 2-0 (0-0)
1-0 Bas Dost (46.)
2-0 Max Kruse (57.)