Manchester Cityn toiveet lohkovoitosta ovat hataralla pohjalla. Citizens ei onnistunut millään murtamaan Juventuksen tiivistä puolustuslinjaa ja Vanha Rouva otti kotonaan pisteet nollapelillä lukemin 1-0. Tuloksen myötä Juventuksen pitää hävitä Cityn voiton lisäksi päätöskierroksella, jotta lohkovoitto irtoaisi. Iltaa varjosti myös Citizensin ykkösvahdin Joe Hartin loukkaantuminen.

City onnistui luomaan jo ensimmäisellä minuuteilla hyvän maalipaikan erikoistilanteesta. Juventuksen puolustus purki Kevin De Bruynen kulmapotkun heikosti ja pallo tuli suoraan Fernandinholle. Brassi laukoi hieman vasemmasta alanurkasta ohi ja tilanne säilyi maalittomana.

Pari minuuttia myöhemmin isännät suorittavat vastaiskun. Claudio Marchisio keskitti keskustaan Mario Mandzukicille. Kroaatti ei saanut päällään palloon kunnollista osumaa, minkä seurauksena puskuyritys vesittyi.

Fernandinho oli vielä lähempänä avausmaalia 16. minuutilla Yaya Tourén tarjoiltua keskikenttäpelaajalle loistotontin maalin edestä. Pieni sijoitus olisi riittänyt, mutta brassi päätti ladata voimakkaammin oikealta ohi.

Kaksi minuuttia Fernandinhon hukatusta paikasta rankaisi Juventus. Alex Sandro keskitti vasemmalta ja Mandzukic ohjasi keskustasta pallon Joe Hartin selän taakse. Kroaatti oli 28. minuutilla lähellä kasvattaa kotijoukkueen johdon kahteen maaliin. Tällä kertaa Hart pystyi kuitenkin torjumaan Mandzukicin oikeaan alakulmaan tähdätyn vedon.

Ottelun tempo laski tauon lähennellessä. 35. minuutilla saatiin vielä tilastomerkintä, kun Fernandinho ansaitsi itselleen varoituksen rikottuaan Marchisiota. Maaleja ei enää nähty ja tauolle mentiin isäntien 1-0-johdossa.

Peli pysyi Juventuksen hallussa toisen jakson alkutahdeilla. 53. minuutilla City oli kuitenkin hyvin lähellä tasoitusta. De Bruyne keskitti kulmasta, ja Gianluigi Buffon torjui vaivoin Fernandon puskun.

Tehottomuus aiheutti viimeisellä kaksikymppisellä turhautumista Citizens-leirissä. 71. minuutilla Bacary Sagna liukui Paulo Dybalan nurin vapaapotkun arvoisesti. Ranskalainen sai tilanteesta varoituksen. Lisäksi Jésus Navasille nousi lappu espanjalaisen paiskattua pallon kenttään.

Juventus oli lähellä sinetöidä pelin juuri ennen viimeisen kymmenminuuttisen alkua. Álvaro Morata syötti Dybalan nokikkain Hartin kanssa. Englantilaisvahti veti kuitenkin pidemmän korren ja Cityn saumat säilyivät.

Hetkeä myöhemmin tasoitus oli lähellä vastaiskusta. De Bruyne tarjoili matalan keskityksen oikealle tolpalle, josta Raheem Sterling onnistui laukomaan ohi. Samalla ilmeni, että Hart oli loukannut itseään edellisessä tilanteessa. Näin Willy Caballero joutui yllättäen tolppien väliin. City ei lopulta saanut aikaiseksi tasoitusta ja pisteet jäivät Juventukselle lukemin 1-0.

Lohkon toisessa ottelussa Borussia Mönchengladbach upotti 4-2-lukemin Sevillan. Päätöskierrokselle mentäessä Juventus on kärjessä kahden pisteen erolla Cityyn. Mönchengladbach on kahden pisteen turvin kiinni Eurooppa-liiga -paikassa.

Mestarien liiga keskiviikkona

Astana-Benfica 2-2 (2-1)
1-0 Patrick Twumasi (19.)
2-0 Marin Anicic (31.)
2-1 Raúl Jiménez (40.)
2-2 Raúl Jiménez (72.)

TsSKA Moskova-Wolfsburg 0-2 (0-0)
0-1 Igor Akinfejev om. (67.)
0-2 André Schürrle (88.)

Atlético Madrid-Galatasaray 2-0 (1-0)
1-0 Antoine Griezmann (13.)
2-0 Antoine Griezmann (65.)

Juventus-Manchester City 1-0 (1-0)
1-0 Mario Mandzukic (18.)

Malmö-PSG 0-5 (0-2)
0-1 Adrien Rabiot (3.)
0-2 Ángel Di María (14.)
0-3 Zlatan Ibrahimovic (50.)
Epäonnistunut rp., Markus Rosenberg, Malmö (61.)
0-4 Ángel Di María (68.)
0-5 Lucas Moura (82.)

Manchester United-PSV Eindhoven 0-0

Borussia Mönchengladbach-Sevilla 4-2 (1-0)
1-0 Lars Stindl (29.)
2-0 Fabian Johnson (68.)
3-0 Raffael (78.)
3-1 Vitolo (82.)
4-1 Lars Stindl (83.)
4-2 Éver Banega rp. (90+1.)

Shakhtar Donetsk-Real Madrid 3-4 (0-1)
0-1 Cristiano Ronaldo (18.)
0-2 Luka Modric (50.)
0-3 Daniel Carvajal (52.)
0-4 Cristiano Ronaldo (70.)
1-4 Alex Teixeira rp. (77.)
2-4 Dentinho (83.)
3-4 Alex Teixeira (88.)