Thierry Henry pelasi urallaan lukuisien jopa legendaaristen pelaajien kanssa samoissa joukkueissa. Henryn pelikavereihin lukeutuvat muun muassa Lionel Messi, Zinédine Zidane ja Ronaldinho. Kukaan kolmikosta ei ollut oikea vastaus, kun Henrylta kysyttiin, kuka oli hänen pelikavereistaan se kaikkein paras.

– Pitkäkestoisuuden ja sen takia, että näin hänet joka päivä harjoituksissa yli seitsemän vuoden ajan: Dennis Bergkamp, Henry sanoi Sky Sportsin kysymys&vastaus-sessiossa.

– Miksi? Koska hän teki aina niitä asioita, joita peli pyysi häntä tekemään. Hän olisi voinut tehdä näyttäviä asioita ja ampua maaleja, joista me olisimme olleet että ”vau!”. Mutta me tiesimme, että hän tekisi jotain sellaista, joka olisi parempi joukkueelle.

– Katsojat eivät näe sitä tv:stä. Ihailen Dennisiä, koska hän yritti aina kunnioittaa peliä. Hän olisi voinut tehdä maalin, mutta hän saattoi myös syöttää. Hän valitsi oikean ratkaisun.

– Kyse on myös hänen tavastaan harjoitella. Kaveri ei halunnut menettää palloa. Jos hän menetti pallon, hän rikkoi välittömästi, tuli päälle. Hän halusi olla ensimmäinen.

Asiasta uutisoi Goal.com-sivusto.