Suomalaisedustus oli menneellä viikolla miesten sarjoissa varsin vaatimatonta. Mestaruussarjassa Niki Mäenpää, Sakari Mattila tai Jesse Joronen eivät kukaan mahtuneet joukkueidensa kokoonpanoihin.

Jussi Jääskeläinen oli jälleen vireessä, kun Wigan ryöväsi pisteet Sheffield Unitedilta. Suomalaisvahti piti maalinsa täysin puhtaana Laticsin vietyä pisteet 0-2-numeroin. Nollapeli oli ”Jässille” kauden yhdeksäs.

Muista sarjan suomalaisista Glen Kamara esiintyi Southendin keskikentällä. Arsenalista lainalla oleva keskikenttäpelaaja saapui Colchesteria vastaan kentälle 46. minuutilla. Southend voitti ottelun lukemin 3-0. Lauri Dalla Valle ei pelannut Crewen kokoonpanossa.

Nuorten sarjoissa ei viime viikolla suomalaisväriä näkynyt. Hugo Ketolle vastuuta kuitenkin saattaa olla tiedossa jo huomenna, kun Arsenal kohtaa Anderlechtin nuorten Mestarien liigan pudotuspeleissä.