Valioliigan lauantai päättyi Vicarage Roadille, missä Watford isännöi sarjakärki Leicesteriä.

Heti ottelun alussa Leicesterillä oli kaksi mainiota maalipaikkaa. Ensin Jamie Vardy sai ohitettua isäntien maalivahdin Heurelho Gomesin. Englantilainen ajautui kuitenkin liian pieneen kulmaan, ja Nathan Aké ehti pelastaa Watfordin takaiskulta. Hetkeä myöhemmin Shinji Okazakilla oli tilaisuus siirtää Leicester johtoon Christian Fuchsin hyvää laukausta seuranneesta jälkitilanteesta. Japanilainen ei kuitenkaan pelivälinettä verkkoon saanut.

22. minuutilla Vardy oli jälleen tekopaikassa. Riyad Mahrez pelasi pallon maalin eteen, mutta maalipörssin johtohahmon epäonnistunut laukaus suuntautui oikealta ohi.

26. minuutilla nähtiin isäntien ensimmäinen maalipaikka. Troy Deeney pääsi laukomaan hyvältä etäisyydeltä, mutta peliväline otti matkalla kimmokkeen Robert Huthin jaloista ja päätyi Kasper Schmeichelin hellään syleilyyn.

Hieman ennen puoliajan loppua Wes Morgan oli lähellä möhliä isännät johtoon. Mario Suárez laittoi pitkän pystypallon, jonka jamaikalainen yritti tiputtaa alas Schmeichelille. Pusku oli kuitenkin heikko, ja Odion Ighalo oli lähellä päästä maalintekoon. Tanskalaisvahti kuitenkin tuli itse tilanteessa hyvin vastaan ja sai puskettua pallon väljemmille vesille.

Kun toista puoliaikaa oli pelattu kymmenisen minuuttia, siirtyi Kettulauma ottelussa johtoon. José Holebasin purkupallo oli heikko, ja se päätyi boksin rajalle Mahrezille. Algerialainen käytti tämän hyväkseen, ja hienon yksilösuorituksen jälkeen pallo löytyi Watford-maalin etuyläkulmasta. Kaksi minuuttia myöhemmin 0-2-johtoasema oli lähellä. N’Golo Kanté keskitti pallon maalille, mutta Robert Huthin pusku suuntautui lopulta liiaksi päin Gomesia.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Watfordin tasoituksen tiellä oli jälleen Schmeichel. Deeney nosti pallon maalin lähistöllä Ighalolle, mutta nigerialaisen pusku jäi lopulta liian heikoksi.

Maalintekijä Mahrez joutui lopulta jättämään kentän viitisen minuuttia ennen loppua mahdollisen takareisivamman vuoksi.

Voiton myötä Leicester on sarjan kärjessä viiden pisteen etumatkalla Tottenhamiin. Watford löytyy sarjataulukosta 12. sijalta.