Newcastlen manageri Rafael Benítez uskoo Aleksandar Mitroviciin taistelussa, jota seura käy paikastaan Valioliigassa. Kärkipelaaja teki tärkeän tasoitusosuman sunnuntaina pelatussa Tyne-Wear -derbyssä. Kyseessä oli vasta kuudes maali, jonka serbialainen teki joukkueelle liityttyään siihen viime kesänä. Benítezin luottamus pelaajaan on silti luja.

– Kuten jo aiemmin olen sanonut, hänessä on paljon potentiaalia. Meidän on vain kyettävä auttamaan häntä paremmilla keskityksillä, ja pystyttävä pelaamaan lähempänä häntä. Maaleja tulee, mikäli onnstumme tässä.

– Meidän on kyettävä luomaan entistä enemmän maalipaikkoja, joista esimerkiksi Aleksandar tai Papis Cissé voivat toimittaa pallon perille. Kun tämä toteutuu, selviydymme kyllä.

Newcastle on Sunderland -tasapelin myötä edelleen Valioliigan sijalla 19., yhden sijan ja yhden pisteen päässä naapuristaan. Putoamisrajaan sillä on silti matkaa kolme pistettä.

Mitrovic loukkaantui sunnuntain ottelun lopussa ja menetti hetkeksi tajuntansa, mutta on silti managerinsa käytettävissä seuraavaan stratergiseen otteluun jälleen yhtä putoajakandidaattia, Norwichia vastaan maaottelutauon jälkeen.

Lähde: Sky Sports