Manchester Cityn terveystilanne näyttää positiiviselta Paris Saint-Germainia vastaan Mestarien liigan kotiottelun alla.

Sergio Agüero aiheutti Manuel Pellegrinille ja seuran kannattajille huolta nilkutettuaan ulos kentältä tiukassa 2-1 -voitto-ottelussa West Bromwichia vastaan. Manageri kertoi kuitenkin kyseessä olleen vain pikku kolhun – argentiinalainen on kunnossa PSG-otteluun.

Pellegrini jakoi ottelusta kehuja myös Samir Nasrille, joka onnistui maalinteossa seuralleen ensimmäistä kertaa 231 päivään. Pitkästä loukkantumisesta toipunut ranskalainen teki ottelun voittomaalin.

– En kuitenkaan usko Samirin pystyvän pelaamaan taas Mestarien liiga -ottelussa näin pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Vincent Kompany palasi myös joukkueen harjoituksiin maanantaina. Kapteeni teki lisäksi perusteellisen harjoituksen sunnuntaina.

– Meidän pitää testata häntä, ja tehdä oikea päätös. Mikäli hän on valmis, hän haluaa pelata tiistaina, Pellegrini sanoi.

Cityn maanantain harjoituksista puuttuivat vain Nicolas Otamendi ja Raheem Sterling. Paris Saint-Germainin puolelta taas Marco Verratti on nimetty tiistain otteluun huolimatta siitä että valmentaja Laurent Blanc sanoi olevan mahdotonta että hän ehtii pelikuntoon. David Luiz ja Blaise Matuidi ovat ottelussa pelikiellossa.

Lähteet: Manchester City, Sky Sports