Arsenal saattaa estää Alex Iwobin Olympiamatkan. Nigerian alle 23-vuotiaiden maajoukkuevalmentaja Samson Siasian mukaan Gunners ei aio antaa hyökkääjälle edustuslupaa kesän turnausta varten.

Arsène Wenger sanoi huhtikuussa antavansa Iwobille edustusluvan, vaikka 20-vuotiaalta hyökkääjältä jäisikin sen vuoksi kauden alku väliin. Siasian mukaan Arsenal saattaa nyt pyörtää puheensa.

– Menin Arsenalin puheille ja tapasin Richard Law’n (Arsenalin johtoportaasta). Hän sanoi joutuvansa vielä tarkastelemaan, voiko Iwobi lähteä olympialaisiin vai ei. Law sanoi haluavansa Iwobin jäävän seuraan, koska heillä on uusi joukkue ja Alex saisi nyt peliaikaa, Siasia kertoo Goalille.

– Law sanoi myös, ettei Iwobi välttämättä saisi pelipaikkaa, jos hän menee Nigerian joukkueeseen. Joku voisi ottaa hänen roolinsa.

Siasian mielestä Iwobin esiintyminen Olympialaisissa olisi nuorukaiselle oiva näytönpaikka.

– Yritämme antaa Alexille Olympialaisissa alustan todistaa taitonsa. Law sanoi, että meidän pitäisi jatkaa keskusteluja ja katsoa mitä voimme tehdä.

Iwobin lähipiirissä uskotaan edelleen, että nigerialainen matkaa Olympialaisiin.

– Alex menee Olympialaisiin. Wenger antoi sanansa, joten ei ole mitään huolehdittavaa, lähipiiristä kommentoitiin Goalille.