Ranskan EM-kisoissa on tapahtunut jälleen ikävä välikohtaus jalkapalloturistien välillä.

Englantilaiset huligaanit ovat tällä kertaa käyneet ranskalaiskannattajien kimppuun. Väkivaltaisuudet tapahtuivat sunnuntaina iltapäivällä Lyonissa, jonka lähettyvillä (Saint-Étienne) Englanti kohtasi maanantai-iltana Slovakian. Asiasta uutisoi espanjalaislehti Marca.

Tämän vuoden EM-kisoissa ei turvallisuusjoukoilla ja Ranskan valtiolla ole ollut hengähdystaukoja. Pääosaa ovat näytelleet huliganismin merkeissä lähes aina samojen maiden huligaanit. Sunnuntaina tapahtuneet väkivaltaiset kohtaukset tallentuivat videolle (katso video). Videolla näkyy, kuinka huligaanit heittelevät kapealla kadulla ranskalaisia huonekaluilla ja pulloilla.

UEFA on aiemmin uhannut Englantia muun muassa EM-turnauksesta sulkemisella, ellei levottomuuksille tule loppua.