Manchester United on valmis maksamaan 42,5 miljoonaa euroa Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitaryanista, kertoo saksalaismedia.

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke vahvisti jo aiemmin tällä viikolla, että United on korottanut tarjoustaan. Useampi saksalaislehti, Kickerin ohella esimerkiksi BIld, kertoo, että tarjous olisi miltei tuplattu aiemmasta.

Aiemmin valioliigaseura oli valmis maksamaan armenialaisesta 24 miljoonaa euroa, mutta nyt summa on nousemassa 42,5 miljoonaan. Summa on todella huomattava, sillä Mkhitaryanilla on vain vuosi nykyistä pestiään jäljellä. Koskaan aiemmin pelaajasta, jolla on vain vuosi sopimustaan jäljellä, ei ole maksettu yhtä suurta summaa.

Jos kauppasumma menee läpi, on se uusi ennätys.

Saksalaislehtien mukaan sopimuksen uskotaan olevan selvä tulevina päivinä, sillä Dortmund on valmis hyväksymään tarjouksen. Siirto on enää kontrahdin yksityiskohdista ja lääkärintarkastuksesta kiinni.

Mkhitaryanista on tulossa manageri José Mourinhon toinen hankinta seuraan. Aiemmin seura pestasi jo puolustaja Eric Baillyn. Unitedin seurajohdossa tehdään myös töitä Zlatan Ibrahimovićin sopimuksen varmistumiseksi.