Swansea etsii hyökkäävää keskikenttäpelaajaa joukkueeseensa, kun Alberto Paloschi ja Eder jättivät seuran kesällä. Nyt seura onkin kiinnostunut Tottenhamin Nacer Chadlista, kertoo South Wales Evening Post.

Spurs-pelaajan uskotaan irtoavan seurastaan 18 miljoonan euron siirtosummalla, joka olisi seurahistorian kallein hankinta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Swansea miestä tavoittelee, sillä 2014 pelaaja oli lähellä lainasiirtoa seuraan.

– Minun oli pakko tehdä päätös ja oli minun päätös jäädä. Kaikki oli epäselvää ja halusin jäädä pelaamaan Tottenhamiin. Allekirjoitin viisivuotisen sopimuksen ja olen onnellinen, Chadli kommentoi silloin kariutunutta lainasiirtoaan.

Epäonnistuttuaan viime kaudella tekemästä vaikutusta manageri Mauricio Pochettinoon, voisi pelaaja katsella säännöllistä peliaikaa toisesta seurasta. Viime kaudella Chadli oli vain 10:ssä Valioliiga-ottelussa avauskokoonpanossa.

Vasemmalla laidalla mieluiten viihtyvä belgialainen on tehnyt Tottenhamissa 119 esiintymisessään kolmen kauden aikana 25 maalia. Belgian maajoukkueessa mies on pelannut 32 ottelua ja tehnyt neljä maalia.