Manchester United -manageri José Mourinho on kertonut, että kaikkeen pitää olla valmistautuneena. Jos Paul Pogban maailmanennätyssiirto ei toteudu, on seuralla kaksi muuta vaihtoehtoa valmiina. Asiasta uutisoi ESPN.

23-vuotiaan keskikenttämiehen siirrosta on ollut monenlaista huhua liikkeellä, ja joidenkin lähteiden mukaan siirto on varma. Pelaajan agentti Mino Raiola on tyrmännyt Twitter-tilillään tällaiset väitteet.

United on manageri José Mourinhon mukaan varautunut kaikkeen. Ikinä ei pidä laskea yhden pelaajan varaan, etenkin, jos pelaaja on jo valmiiksi yhdessä maailman suurimmista seuroista.

– Me tiedämme, että pelaaja kuuluu toiseen seuraan, joka ei ole pieni seura. Se on myös suuri seura, jolla on taloudellista valtaa taistella parhaista pelaajista ja yrittää pitää parhaista pelaajistaan kiinni, Mourinho sanoi Juventuksesta.

– Sen lisäksi tiedämme, että muut seurat ovat myös mukana (pelaajan tavoittelussa). Kun menet markkinoille, sinulla on oltava muita vaihtoehtoja. Et voi keskittyä vain yhteen, joten olemme erittäin mukavassa tilanteessa.

Mourinho on täyttänyt joukkuettaan kolmella olennaisella pelaajalla, kun puolustaja Eric Bailly, keskikenttämies Henrikh Mkhitarjan ja hyökkääjä Zlatan Ibrahimovic ovat saapuneet seuraan. Neljäs täsmähankinta on vielä tekemättä, mutta sen on tarkoitus olla Pogba.

– Meillä on tilaa yhdelle keskikenttäpelaajalle. Kaikki puhuvat yhdestä, mutta ei olisi yllätys minulle, jos se ei olisi hän vaan se toinen. Meillä on kaksi vaihtoehtoa edessämme ja aiomme sulkea yhden, kertoi Mourinho arvoituksellisesti.

Seura on tiettävästi vahvasti myös PSG:n Blaise Matuidin perässä, joka voisi olla ykköskorvaaja, jos Pogba-siirto epäonnistuisi. Myös Chelsean Nemanja Matic on liitetty mukaan siirtohuhuihin.