Valioliigassa viime kaudella kolmanneksi sijoittunut Tottenham hävisi perjantaina Australian turneensa päätteeksi Atlético Madridille 0-1. Ottelun ainoan maalin teki madridilaisten puolustaja Diego Godín, kun taiston ensimmäistä jaksoa oli jäljellä viisi minuuttia. Spurs tuntuu ottaneen mallia lähinaapuri Arsenalista, joka oli viime Valioliiga-kauden aikana eniten maalikehikoihin osunut joukkue. Sekä Josh Onomah että Erik Lamela paukuttivat pallon tolppaan ottelun ennen puoliaikaa.

Godin teki maalinsa jatkamalla Gabin antaman vapaapotkun ohi Tottenhamin maalia vartioineen Michel Vormin.

Tappio oli Tottenhamille toinen perättäinen International Champions Cupissa; tiistaina se kärsi 1-2 -tappion Juventukselle. Pitkään jopa mestaruustaistelussa mukana ollut Spurs päätti viime Valioliiga-kauden 1-5 -tappioon liigasta pudonneen Newcastlen vieraana, ja on viimeksi voittanut virallisen ottelun 18. huhtikuuta.

Seuraavaksi Mauricio Pochettinon miehistö matkaa Osloon, jossa se kohtaa Inter Milanin. Valioliiga-kautensa joukkue aloittaa vieraissa Evertonia vastaan 13. elokuuta.