Tottenham kohtasi perjantai-iltana harjoitusottelussa Interin Oslossa. Valioliiga-seuralta nähtiin ottelussa vakuuttavia otteita, kun seura murskasi Interin lukemin 6-1.

Tottenham sai ottelulle loistavan alun, kun seura sai helposti rangaistuspotkun vain neljän minuutin pelin jälkeen. Pallon taakse asettunut Harry Kane laukoi pallon varmasti maaliin. Ensimmäisellä puoliajalla Inter tasoitti ottelun Ivan Perisicin maalilla, mutta viisi minuuttia ennen taukoa Erik Lamela pommitti Spursin uudelleen johtoon upealla laukauksellaan.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
🎥 A simply stunning strike from @ErikLamela in Oslo! Sit back and enjoy... #COYS
amp.twimg.com/v/469a4dac-428…

Toisella puoliajalla jatkuvasti ottelussa Interille ongelmia aiheuttanut Dele Alli kasvatti Tottenhamin johtoa hienolla osumallaan. Tilanteessa Alli pelasi upeasti yhteen hyökkääjä Vincent Janssenin kanssa. Myöhemmin Kane, Janssen ja Shayon Harrison lisäsivät vielä milanolaisseuran tuskaa.