Swanseassa käy melkoinen tuuli. Kapteeni Ashley Williams näyttää olevan matkalla Evertoniin, ja André Ayew ehti jo siirtyä West Hamiin. Hyökkäyspäähän ollaan puolestaan kiinnittämässä kovia tehoja La Ligassa tehnyttä Borja Bastónia. The Guardian uutisoi walesilaisseuran olevan rikkomassa siirtoennätystään saadakseen Bastónin riveihinsä Atlético Madridista. Tietojen mukaan pelaajan olisi määrä ilmoittautua lääkärintarkastukseen tämän viikon aikana.

Bastón pelasi viime kauden lainalla Eibarissa, jolle teki Espanjan pääsarjassa 18 maalia. Edellisellä kaudella osumia syntyi toisessa lainaseurassa, Real Zaragozassa yhteensä 22.

Siirtosummaksi uskotaan muodostuvan 15 miljoonaa puntaa, eli yli 17 ja puoli miljoonaa euroa. Edellinen Swansean ennätyssiirto oli Wilfried Bony siirtyessään hollantilaisesta Vitesse Arnhemista vuonna 2013. Sittemmin edelleen Manchester Cityyn siirtynyt hyökkääjä maksoi walesilaisille tuolloin 12 miljoonaa puntaa. Ayewn siirto Hammersiin toi Swansean kassaan yli 20 miljoonaa puntaa.