Sky Sportsin tietojen mukaan Sunderland on tekemässä kahta uutta hankintaa, kun seuran lääkärintarkastukseen on keskiviikkona saapumassa Paddy McNair sekä Donald Love.

Sunderland yrittää manageri David Moyesin johdolla saada seuraan vahvistuksia ennen viikonloppuna alkavaa Valioliiga-kautta. Nyt seura onkin tiettävästi vahvistumassa kahdella uudella pelaajalla, kun keskuspuolustaja Paddy McNair ja laitapuolustaja Donald Love ovat saapumassa seuraan Manchester Unitedista. Sunderland maksaa pelaajista seitsemän miljoonan euron siirtokorvauksen.

21-vuotias McNair pelasi viime kaudella Unitedin puolustuksessa kahdeksassa ottelussa, mutta oli vain kolmessa ottelussa avauskokoonpanossa. Vastuuta seurassa ei ollut näkyvissä myöskään tulevalla kaudella.

21-vuotias Love puolestaan pelasi viime kaudella syksyn lainalla Wiganissa. Siellä pelaajalle kertyi kuitenkin vain seitsemän ottelua ennen paluuta takaisin Unitediin. Manchesterilaisseurassa puolustajalle ei kertynyt vastuuta, kun vain yhden puoliajan verran.