Tottenhamiin manageri Mauricio Pochettinon perässä vuonna 2014 Southamptonista siirtynyt pelaajarekrytoinnista vastaava Paul Mitchell on The Guardianin mukaan irtisanoutunut työstään. 34-vuotias Mitchell työskenteli Southamptonissa tiiviisti ja tuloksellisesti Pochettinon kanssa, eikä välirikon managerin kanssa uskota olevan syynä eropäätökseen.

Todennäköistä lehden mukaan on, että rekrytointipäällikkö koki työskentelyn kovan linjan neuvottelijana tunnetun puheenjohtaja Daniel Levyn kanssa liian vaikeaksi. Levy on pitkään toiminut vahvassa roolissa Spursin pelaajakauppojen suhteen.

Mitchellin lähdön ajankohdasta tekee mielenkiintoisen se, että hän jatkaa toimessaan irtisanomisajalla nyt avoinna olevan siirtoikkunan loppuun saakka. Päätöksissään järkähtämättömänä tunnetun rekrytoijan aikana Tottenham on kiinnittänyt kahdeksan aikuisikäistä pelaajaa, joista tänä kesänä Victor Wanyaman ja Vincent Janssenin.

Spekulaatiot keväällä Steve Walshin vastaavasta toimesta Evertoniin menettäneen Leicesterin kiinnostuksesta Mithcellin palveluksiin ovat jo käynnistyneet.