Manchester City kyseenalaistaa Sergio Agüerolle ehdotetun tuomion väkivaltaisesta käytöksestä. 28-vuotias hyökkääjä törmäsi West Hamin Winston Reidin kanssa viime sunnuntain ottelussa. Argentiinalaisen kyynärpää osui tilanteessa Reidin päähän.

Mikäli Agüeron todetaan lyöneen Reidiä tahallaan, hänelle langetetaan kolmen ottelun pelikielto. Näin tapahtuessa hyökkääjä olisi sivussa muun muassa Manchesterin derbystä 10. syyskuuta. Muut väliin jäävät ottelut olisivat Valioliiga-peli Bournemouthia vastaan ja Liigacupin kohtaaminen Swansean kanssa.

Ottelun erotuomarina toiminut Andre Marriner ei nähnyt tilannetta, joten jälkikäteisestä tuomiosta joudutaan päättämään tallennetun televisiokuvan perusteella, kertoo BBC.

Riippumattoman raadin on määrä ilmoittaa lopullisesta tuomiosta tilanteen suhteen perjantaina.