Arsenal joutuu tulemaan Mestarien liigassa toimeen ilman Olivier Giroudia. Ranskalaishyökkääjä ajettiin toisen varoituksen myötä aikaiseen suihkuun tiistai-illan ottelussa PSG:tä vastaan.

Giroudin oman näkemyksen mukaan hän ei olisi ansainnut lisäajan kolmannella minuutilla tullutta ulosajoa.

– Minulla oli varoitus alla, joten en kaivannut ongelmia, Giroud sanoi pelin jälkeen The Telegraphin mukaan.

– Taklasin kevyesti (PSG:n Marco) Verrattia. Hän heittäytyi maahan. En ymmärtänyt sitä, joten kysyin ”mitä oikein teet?”. Sitten hän nousi nopeasti ylös, ja Marquinhos työnsi minua selästä. En tiedä, miten Verratti kaatui toistamiseen.

– En hakenut harmeja, joten tämä on turhauttavaa. Luulen, että tuomaria huijattiin. Verrattillakin oli varoitus alla, joten olin yllättynyt hänen käytöksestään.

Myös Verratti ajettiin samassa rytäkässä ulos kentältä. Pelin jälkeen Asenal-manageri Arsène Wenger kehotti pelaajia kertomaan tarinansa erotuomari Viktor Kassaille.

– Giroudin ensimmäinen varoitus tuli hyvin helposti, se ei ollut edes rikkeen arvoinen. Toisesta varoituksestaan hän sanoi minulle, ettei tehnyt mitään, Wenger sanoi lehdistölle.

– Olivier on rehellinen, joten uskon häntä. Verrattikin sanoi minulle, ettei hän tehnyt mitään. Sanoin molemmille, että menisivät kertomaan tämän tuomarille.

Marquinhos got Giroud and Verratti sent off lmao. Deadly.