Manchester Unitedin manageri José Mourinho joutui pettymään Eurooppa-liigan avauskierroksella. Pisteet jäivät kotijoukkue Feyenoordille loppulukemin 1–0.

– En tietenkään ole tyytyväinen alkuun. Mielestäni toisella puoliajalla peli oli koko ajan kontrollissamme. Yritimme voittaa, ja he yrittivät välttää tappion. Meistä tuntui siltä, että he olisivat olleet hieman romahtamassa fyysisesti. He olivat vaikeuksissa, ja se oli hetki, jolloin hävisimme pelin. Siinä oli tuplasti epäonnea, koska se (Feyenoordin maali) oli selvä paitsio, Mourinho kertasi pelin jälkeen BT Sportin haastattelussa.

Portugalilaisen mukaan toinen puoliaika oli Unitedin osalta parempi kuin ensimmäinen. Hän näki, että pelissä oli enemmän intensiteettiä.

– Toinen puoliaika oli erilainen. Feyenoord puolusti kaikin keinoin, loistava yleisö ja loistava henki, tiedämme sen. Tiedämme, että Eurooppa-liigassa kaikki haluavat pelata Man Unitedia vastaan. Kaikki haluavat taistella ylärajoillaan, minkä he tekivätkin. Heillä oli onnea siinä, että he tekivät maalin pelin lopulla, tuumi Mourinho.

Hän ei halunnut lähteä julkisesti erittelemään joukkueen onnistujia tai epäonnistujia.

– En halua puhua henkilökohtaisesti. Jotkut pelaajat pelasivat kauden ensimmäiset minuuttinsa, heille ei ole tullut montaa minuuttia. Tietenkin jotkut pelasivat paremmin kuin toiset, mutta minun on ymmärrettävä, että osa näistä pelaajista ei ole pelannut muiden tavoin viikosta toiseen.

Pelaajien lepoaika jää lyhyeksi, sillä ottelut jatkuvat jo tulevan viikonlopun liigakierroksella. United pelaa ensi sunnuntain päiväottelussa Watfordin vieraana.

– On selvää, että jätimme (Antonio) Valencian ja (Luke) Shaw’n kaltaisia pelaajia kotiin lepäämään, joten palaamme normaaliin kokoonpanoon ilman niin montaa muutosta, Mourinho ennakoi.