Suomalaispuolustaja Nicholas Hämäläinen saa uuden valmentajan, sillä Queens Park Rangers on erottanut managerinsa Jimmy Floyd Hasselbainkin. Hollantilainen ehti toimia tehtävässään alle vuoden, sillä hän aloitti QPR:n peräsimessä 4. joulukuuta viime vuonna.

QPR voitti Hasselbainkin johdolla vain 14 ottelua 47:stä. Miehen viimeiseksi otteluksi jäi lauantainen 1-1 -tasapeli Nottinghamin vieraana. QPR on Mestaruussarjassa sijalla 17, kuusi pistettä putoamisviivan yläpuolella.

QPR ilmoittaa valmentajajärjestelyistään lähiaikoina.

Hasselbaink oli osallisena myös Englannin jalkapalloa tänä syksynä riepotelleessa korruptioskandaalissa. Skandaalin suurin syntipukki Sam Allardyce joutui sopan tultua julki eroamaan Englannin maajoukkuevalmentajan tehtävistä.

44-vuotias Hasselbaink mätti pelaajaurallaan maaleja mm. Leedsissä, Atlético Madridissa ja Chelseassa ja voitti kaksi kertaa urallaan Valioliigan maalikuninkuuden.

Hasselbainkin potkuista kertoi BBC.