Thomas Müller ei koskaan siirry Bayern Münchenistä Manchester Unitediin. Näin siis, mikäli Bayernin johtokunnan jäsentä on uskominen.

Siirtospekulaatioissa United on yhdistetty useampaan otteeseen Mülleriin. 27-vuotiaan hyökkääjän tuominen Englantiin on kuitenkin ihan eri asia kuin Bastian Schweinsteigerin tapaus kesällä 2015.

– Niin ei pitäisi tapahtua, että Thomas Müllerin kaltainen pelaaja pelaisi Manchester Unitedissa, Bayernin johtokunnassa istuva Edmund Stoiber sanoi Bildille.

– Kannattajat olivat jo vähän tyytymättömiä, kun Schweinsteiger lähti Manchester Unitediin. Mutta hän oli jo 32-vuotias ja kaipasi uutta haastetta. Fanimme ja jäsenemme eivät koskaan antaisi anteeksi, jos myisimme Müllerin.

– Hän on Cristiano Ronaldon kaltaisen pelaajan vastakohta. Hän (Müller) on paljon enemmän kuin vain erinomainen pelaaja. Müller on osa DNA:tamme. Hän edustaa tärkeimpiä arvojamme, ja kannattajat rakastavat häntä.

Müller on Bayernin oma kasvatti. Seuran edustusjoukkueessa hän on pelannut 371 ottelua, joissa tehoja on syntynyt 155 maalin ja 122 maalisyötön verran. Urallaan hän on voittanut muun muassa Mestarien liigan, Bundesliigan (viisi kertaa) ja maailmanmestaruuden.