Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen parit arvottiin tänään maanantaina. Manchester United saa vastaansa ranskalaisseura St-Étiennen (lue lisää).

Paris Saint-Germainissa vuosina 2012-16 pelanneella Zlatan Ibrahimovicilla on runsaasti kokemusta St-Étiennen kaatamisesta. Zlatan on tehnyt ranskalaisseuraa vastaan 14 maalia 13:ssa ottelussa. Lukema on ruotsalaishyökkääjälle uran paras yksittäistä seuraa vastaan. OptaJeanin twiitin mukaan St-Étienneä voisi kuvailla Zlatanin suosikkivastustajaksi.

OptaJean

@OptaJean
14 - @Ibra_official has scored 14 goals in 13 games played against St Etienne, his favourite opponent in all comps. Reunion.

Unitedilla on myös varsin hyvä historia ranskalaisia seuroja vastaan. Red Devils on hävinnyt ainoastaan yhden edellisestä 16:sta ottelusta, kun vastassa on ollut ranskalaisjoukkue. Voittoja on kertynyt yhdeksän, tasapelejä kuusi.

OptaJoe

@OptaJoe
16 - Man Utd have lost just one of their last 16 matches against French opposition (W9 D6). Devilish.