Entinen Manchester Unitedin laituri Jesper Blomqvist kertoo Manchester Evening Newsin haastattelussa, minkälainen pelaaja Unitedin kiikarissa oleva Victor Lindelöf on.

The Times uutisoi aiemmin seuran olevan lähellä ruotsalaistopparin hankkimista Benficasta. Lehden mukaan portugalilaisseura pyytää 22-vuotiaasta Lindelöfistä noin 50 miljoonaa euroa.

– Katsoin marraskuussa Ruotsin ja Ranskan välistä ottelua televisiosta ja huomasin José Mourinhon katsomossa. Ensimmäinen ajatukseni oli se, että hän saattoi olla tarkkailemassa vain Victor Lindelöfiä. Toinen ajatukseni oli se, että miten mahtava siirto se olisi pelaajalle ja Manchester Unitedille. Se olisi täydellistä, Unitedia vuosina 1998–2001 edustanut Blomqvist sanoo.

– Olen nähnyt hänen pelaavan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, A-maajoukkueessa ja Mestarien liigassa Benfican kanssa. Hänellä on kaikki oikeat ominaisuudet. Hän on nopea, hänellä on itseluottamusta pallon kanssa, hän haluaa pelata palloa ja on erittäin vahva. Unitedin faneille parhaat vertailukohteet olisivat Rio Ferdinand ja Ronny Johnsen, hän jatkaa.

– En sano hänen olevan vielä heidän tasollaan, mutta hänellä on mahdollisuudet päästä sinne. Hän on kypsä pelaaja ja kypsä ihminen. Yksi asia, jossa hänestä pidän, on se, ettei hän ole kulkenut helppoa reittiä urallaan.

The Times uutisoi, että Benfican edustajat ovat jo matkustaneet Manchesteriin neuvottelemaan mahdollisesta siirrosta.