Boxing Dayn kierros avattiin tänä vuonna Watfordin ja Crystal Palacen välillä. Vieraiden uusi valmentaja Sam Allardyce ei saanut ensimmäisessä ottelussaan täyttä onnistumista jouduttuaan jakamaan pisteet 1-1-lukemin.

Ratkaisevaan rooliin nousivat rangaistuspotkut. Christian Benteke olisi voinut viedä avausjaksolla onnistuessaan Palacen vankkaan kahden maalin johtoon. Heikosta suorituksesta rankaistiin myöhemmin Watfordin vuoron tultua.

Palace aloitti maalinteon 26. minuutilla, kun Andros Towsendin hyvä alustus vapautti keskustasta Yohan Cabayen sijoittamaan pallon verkkoon. Osuma oli vasta ranskalaisen kauden toinen.

Etumatkaa oli mahdollisuus kasvattaa vielä ensimmäisellä puoliajalla. Watford-vahti Heurelho Gomesin hölmö vastaantulo aiheutti rangaistuspotkuun johtaneen rikkeen. Christian Benteke kuitenkin ryssi vieraiden harmiksi tämän sauman vaisulla yrityksellään.

Toisella puoliajalla oli Watfordin vuoro yrittää pilkusta Damien Delaneyn revittyä huolimattomasti rangaistusalueen sisällä Sebastian Prödlin maihin. Herhiläisten kapteeni Troy Deeney ei erehtynyt ja toi uransa 100:nnella maalillaan seurassa isännät tasoihin.

Lisämaaleja ei nähty ja Vicarage Roadialla päädyttiin 1-1-numeroin tasalukemiin.

Ottelu oli sekä Watfordille että Eaglesille kolmas peräkkäinen ilman voittoa Valioliigassa. Kotijoukkue sai maksaa pisteiden lisäksi myös loukkaantumisilla, sillä sekä keskikenttäpelaaja Valon Behrami että puolustaja Daryl Janmaat joutuivat jättämään kentän jo ottelun alkutahdeilla.

Watford-Crystal Palace 1-1 (0-1)

0-1 Yohan Cabaye (26.)
Epäonnistunut rangaistuspotku, Christian Benteke (33.)
1-1 Troy Deeney Rp (71.)