Entinen Liverpool-pelaaja Steve Nicol sanoo ESPN FC:n haastattelussa, ettei Evertonin kannata missään tapauksessa ostaa Manchester Unitedin Memphis Depayta tammikuun siirtoikkunan aikana. Hollantilaishyökkääjää on viety siirtohuhuissa vahvasti Goodison Parkille.

Depay, 22, siirtyi Unitediin 25 miljoonalla punnalla PSV Eindhovenista kesäkuussa 2015. Muutaman pelin väläyttelyn jälkeen mies on kadonnut täysin kuvasta, ja esimerkiksi tällä kaudella liigaminuutteja on kertynyt vain 24.

– Memphis Depay, hyvä tavaton! Muuten kuin (Ronald) Koeman on hollantilainen ja Depay on hollantilainen, miksi Everton haluaisi tämän kaverin?

– Heillä on (Kevin) Mirallas, heillä on (Gerard) Deulofeu, heillä on (Aaron) Lennon, joilla kaikilla on vaikeata. Haluavatko he todella hankkia vielä yhden hyökkäävän laitapelaajan, jolla on vaikeata? Aikovatko he maksaa hänen palkkansa? Niin moni asia puhuu tätä siirtoa vastaan, Nicol toteaa.

– Ainoa tapa, jolla se voisi tapahtua, on se, että Manchester United vain haluaa tämän kaverin ulos ja lähettää tämän lainalle maksaen palkan. Everton ei aio käyttää paljon rahaa tähän kaveriin, ja United haluaa rahaa, mutta en näe kenenkään maksavan sitä. Hänen on kadottava jonnekin, mutta se ei ole Everton. Depay on kaivanut itselleen kuopan ja voi syyttää siitä vain itseään.

Lähde: Daily Star