Sunderlandin tiimoilla tapahtuu. Manageri David Moyes haluaa tiettävästi kaksi täsmävahvistusta talven siirtomarkkinoilta.

Paikallislehti Northern Echo uutisoi, että Moyesin kiikareissa ovat Norwichin Robbie Brady ja Evertonin Phil Jagielka.

Echo tietää kertoa, että Bradysta on jo käyty jonkinlaisia neuvotteluja. Haaste on se, että tiettävästi myös Leicester, Burnley ja Crystal Palace ovat samoilla apajilla. Jagielka taas saattaisi olla irrotettavissa, sillä hän on pudonnut marraskuun jälkeen penkkimieheksi Evertonissa. 34-vuotiaasta topparista on tiettävästi kiinnostunut myös West Ham.

Merkittävän rajoitteen Moyesin shoppailulle tuo se, ettei Sunderlandin kassassa ole juuri rahaa (lue uutinen). Siitä huolimatta skottimanageri on lehden mukaan toiveikas, että edellä mainittu kaksikko voisi siirtyä Sunderlandiin. On hyvin mahdollista, että ostoja rahoitettaisiin muiden pelaajien myynneillä.

Jagielka on edustanut Evertonia kesästä 2007 lähtien. Vyöllä on 337 ottelua seuran paidassa. Englannin maajoukkueessa Jagielka on esiintynyt 40 kertaa.

Brady puolestaan on vasemman laidan pelaaja. Hän on Manchester Unitedin kasvatti, joka siirtyi Hullin kautta Norwichiin kesällä 2015. Tällä kaudella 25-vuotias Irlannin maajoukkuemies on iskenyt 23 ottelussa tehot 3+5.