Birmingham Mail kertoi perjantaina, että entinen Englannin maajoukkuetoppari Joleon Lescott harjoittelee Sunderlandin kanssa ja yrittää saada sopimuksen putoamiskamppailussa olevasta miehistöstä. 34-vuotias Lescott on ollut vapaa agentti marraskuusta lähtien, kun tämän sopimus AEK Ateenan kanssa purettiin.

Sunderlandin manageri David Moyes toimi Lescottin managerina Evertonissa viime vuosikymmenen loppupuolella ja harkitsee nyt sopimustarjouksen tekoa vanhalle tutulleen. Sunderland viettää siirtoikkunaa tiukan talouskurin alla ja Moyes onkin todennut, että hänellä on varaa vain lainasiirtoihin sekä siirtokorvauksetta saatavilla oleviin pelaajiin.

– Vetäisin teitä nenästä, jos sanoisin, että tammikuussa hankittavat pelaajamme tekisivät joukkueesta jotenkin merkittävästi paremman, Moyes totesi kyynisesti Sky Sportsin mukaan.

Sunderlandin on kerrottu tavoittelevan Norwichin Robbie Bradya, jonka siirtosummaksi arvioidaan noin 11,5 miljoonaa euroa. Moyes ei kuitenkaan huhulle lämpene.

– Ensinnäkään emme varmaankaan voisi saada sentasoista pelaajaa ja toisekseen, meillä ei luultavasti olisi sellaiseen hankintaan edes varaa. Budjettimme on ”rajallinen isolla R:llä”.

Se, onnistuuko Sunderland tekemään päteviä hankintoja, riippunee pitkälti siitä, saako seura omia pelaajiaan kaupaksi. Joukkueen kiinnostavimpiin pelaajiin kuuluvat Jermain Defoe ja Patrick van Aanholt, mutta Moyesin mukaan kummastakaan ei ole tehty tuoreita tarjouksia. Eikä sen kummemmin Sunderland-huhuissakaan ole oikeilla jäljillä oltu.

– Meidät on yhdistetty tällä viikolla neljään tai viiteen pelaajaan, mutta voin paljastaa, että pelaajat, joita tavoittelemme, eivät ole yksikään näistä.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.