Brede Hangelandin ura päättyi viime kesänä, mutta entinen toppari on edelleen piikki joidenkin pelaajien lihassa. Norjalainen kun nimesi omasta mielestään sarjan laiskimmat pelaajat.

Erityisen paljon sanottavaa Hangelandilla oli Emmanuel Adebayorista, Dimitar Berbatovista ja Wilfried Zahasta. Aloitetaan 32-vuotiaasta Adebayorista, joka on urallaan pelannut muun muassa Arsenalissa, Real Madridissa, Manchester Cityssä, Tottenhamissa ja Crystal Palacessa.

– Kun me teimme punttisalilla voimaharjoitteita, hän istuskeli, joi kahvia ja söi muffinssia, Hangeland sanoi Heia Football –podcastissa useiden lähteiden mukaan.

– (Man) City, Tottenham ja Palace maksoivat hänelle palkkaa samaan aikaan, ja hän vain istuskeli salilla juomassa kahvia. Uskomaton luonnonlahjakkuus, mutta hyvin laiska.

Ja lisää tuli.

– Pelasin Fulhamissa ja hän Spursissa. Me hyökkäsimme, ja minä merkkasin häntä keskikentällä. Yhtäkkiä hän sanoi: ”Aaah, on niin nälkä.” Minä vastasin: ”Mitä?”

– Hän sanoi: ”En malta odottaa, että peli loppuu, olen niin nälkäinen. Tiedätkö jotain hyvää ravintolaa Lontoossa, Hangeland?”

Wilfried Zahalta vastahyökkäys

Siirrytään Palacessa nykyään pelaavaan Zahaan.

– Hämmästyttävä fysiikka, atleettinen, valtava potentiaali.

– Joinain maanantaina hän tuli luokseni ja sanoi: ”Aloitan ohjelmani nyt!” Hän teki viisi punnerrusta ja lähti. Hänestä olisi tullut uskomaton, jos hän olisi ollut tosissaan.

Zaha ei tyytynyt Hangelandin tuomioon, vaan iski Twitterissä takaisin.

– En arvosta sitä, että vanhat joukkuekaverit kertovat valheita vain pysyäkseen otsikoissa! Se on surullista, Zaha twiittasi.

– Meillä kaikilla on erilaiset elimistöt. Vaikken ole jatkuvasti salilla tai tee samaa kuin joku muu, se ei tarkoita, etten tekisi töitä.

https://twitter.com/wilfriedzaha/status/824899468889714688?ref_src=twsrc%5Etfw

Wilfried Zaha

@wilfriedzaha
We all have different bodies so because I'm not constantly in the gym or doing the same as someone else doesn't mean I don't work hard ..

”Hieroi satoja tunteja eikä saanut mitään”

Se Zahasta. Siirrytään Berbatoviin. Bulgarialaishyökkääjä on pelannut urallaan muun muassa Tottenhamissa, Manchester Unitedissa ja Hangelandin kanssa samaan aikaan Fulhamissa.

– Jos hän vain olisi juossut. En ole koskaan nähnyt, että joku kävisi niin usein hieronnassa, Hangeland sanoi.

– Tunnen kaverin, joka hieroi häntä. Yleensä kauden päätteeksi pelaajat antavat lahjoja fysioterapeuteille. Tämä kaveri hieroi Berbatovia satojen tuntien edestä, eikä saanut mitään.

Hangelandin ”laiskojen listalle” pääsivät myös Palace-maalivahti Wayne Hennessey, Tottenhamin Mousa Dembélé ja entinen Fulhamin keskikenttäpelaaja Jimmy Bullard. The Telegraphin kirjoittaman jutun podcastista voi lukea tästä.