Maalivahtilegenda Gordon Banks on ollut Stoke Sentinelin mukaan positiivisesti yllättynyt Stoken maalivahdin Lee Grantin edesottamuksista.

Derbystä elokuussa lainattu Grant, 34, sai näyttöpaikan ykkösvahti Jack Butlandin loukkaantumisen takia ja tarttui siihen kaksin käsin. Viime kuussa siirrosta tehtiin pysyvä.

– En voi uskoa sitä, kuinka hyvin hän on suoriutunut. Hän on ollut fantastinen, ottaen huomioon sen, että hän ei ollut pelannut Valioliigassa ja hänellä on jo hieman ikää, Banks toteaa.

– Se, mitä hän on tehnyt tultuaan tänne, on ollut fantastista, mahtavaa. Emme olisi voineet toivoa Butlandin korvaavan maalivahdin suoriutuvan yhtään paremmin, hän jatkaa.

– Olen ollut hämmästynyt siitä, kuinka hyvä hän on ollut. Se, mistä pidän, on hänen ketteryytensä ja sijoittumisensa. Se on jämptiä, todella hyvää, ja hän on tehnyt erittäin hyvää työtä meille.

Banks tuntee sympatiaa Butlandia kohtaan. Tämän nilkka murtui viime maaliskuun maaottelussa Saksaa vastaan.

– Olen todella surullinen Jackin puolesta, koska hän oli pelannut loistavasti ennen loukkaantumistaan. Hän oli loistava, ja odotin hänen mahtuvan Englannin joukkueeseen, Ja jos hän olisi jatkanut samalla tavalla, hän olisi pitänyt paikkansa Englannin joukkueessa ja se olisi tiennyt loistavaa tulevaisuutta hänelle.