Southampton on vahvistamassa toppariosastoaan vapaalla agentilla, mikäli The Guardianin tietoja on uskominen.

Lehden mukaan seura on jo päässyt sopimukseen Martín Cáceresin kanssa, ja lääkärintarkastuskin on jo tehty. Enää odotetaan työluvan saantia.

Guardianin tietojen mukaan Cáceresin ja Southamptonin välinen sopimus olisi kestoltaan lyhyt, kenties vain loppukauden mittainen. Saintsilla on tällä hetkellä krooninen topparipula, sillä José Fonte myytiin tammikuussa West Hamiin, ja Virgil van Dijk on pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi.

29-vuotias Cáceres on lähtökohtaisesti toppari, mutta hän kykenee pelaamaan myös puolustuksen molemmilla laidoilla. Uruguaylaisen CV on vakuuttava. Cáceres on edustanut urallaan muun muassa Villarrealia, Barcelonaa, Juventusta ja Sevillaa.

Huono puoli Cáceresissa on se, että pelituntumaa ei ole. Hän lähti Juvesta viime kesänä. Edellisen ottelunsa Cáceres pelasi hiukan yli vuosi sitten.