Anthony Stokes, ”Elvis” ja niin sanottu headbutt. Tuloksena 232 000 euron korvaukset.

Nyt puhutaan siis pahoinpitelystä, joka tapahtui silloisessa yökerho Buck Whaleyssa Dublinissa 8. kesäkuuta 2013. Blackburn-hyökkääjä Stokes iski päällään Elvis-imitaattori Anthony Bradleya. Iskun voimasta Bradleylta murtui nenä ja kaksi hammasta lohkesi.

Stokes oli jo sopinut maksavansa 30 000 euron korvaukset. Tapaus kuitenkin vietiin ylempään oikeusasteeseen, joka määräsi Stokesin maksamaan Bradleylle peräti 232 000 euron korvaukset. 150 000 tuli yleisistä vahingoista, 50 000 raskaammista vahingoista ja 32 000 lääkärikuluista. Näin kertoi Bradleyn asianajaja The Guardianin mukaan.

Stokes tuomittiin jo aiemmin helmikuussa kahden vuoden ehdolliseen vankeustuomioon, kun hän myönsi syyllistyneensä pahoinpitelyyn.

28-vuotias Stokes on Arsenalin kasvatti. Hän on pelannut urallaan myös Falkirkissa, Sunderlandissa, Sheffield Unitedissa, Crystal Palacessa, Hibernianissa ja Celticissä. Tällä kaudella irlantilainen on paukuttanut kuusi maalia 15 ottelussa.