Leicesterin päätös erottaa viime vuonna seuralle sensaatiomestaruuden tuonut Claudio Ranieri on herättänyt hämmennystä, järkytystä ja myötätuntoa kautta koko jalkapalloilevan maailman. Muun muassa José Mourinho tuli jo näkyvästi Ranierin tueksi ja ehdotti Leicesterin stadionin nimeämistä Claudio Ranieri -stadiumiksi.

Kaikilta ei Ranierille kuitenkaan sympatiaa heru. Jo uransa lopettanut 37-vuotias brasilialainen maalivahti Doni on todennut kryptisesti oikeuden tapahtuneen italialaismanagerin kohdalla.

– Ennemmin tai myöhemmin jokainen saa ansionsa mukaan. Valheita voi kätkeä jonkin aikaa, mutta totuus tulee aikanaan esiin, Doni sanaili Mundo Deportivon mukaan.

Donin ja Ranierin tiet kohtasivat aikanaan AS Romassa, jossa miehet työskentelivät yhtä aikaa vuosina 2009-2011. Pitkäaikainen Roman ykkösvahti joutui tuolloin kakkosvahdin asemaan Ranierin suosittua Donin maanmiestä Julio Sergiota.

Doni oli myöhemmin Liverpoolin palkkalistoilla kaudella 2011-2012, mutta pelasi vain neljässä ottelussa. Hän päätti uransa sydänvaivojen takia elokuussa 2013.