Jürgen Kloppin mielestä Liverpoolin on aika hylätä legendaarinen Melwoodin harjoituskeskus. Reds on harjoitellut Melwoodissa 1950-luvulta lähtien. Keskus on kasvattanut legendoja, kuten Kenny Dalglish ja Bob Paisley.

Liverpool vahvisti viime viikolla suunnittelevansa siirtyvänsä Melwoodilta Kirkbyyn. Sijainti olisi seuran akatemian vieressä (lue uutinen).

– Siitä tulee suurempi. Emme voi välttää tätä. Emme voi jäädä sinne, missä olemme ja pysyä samalla kilpailijoiden mukana. Joskus on asetettava standardit ja on hyvä saada mahdollisuus ottaa iso askel tulevaisuuteen, Klopp kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Klopp uskoo vahvasti, että Liverpoolin on siirryttävä ajassa eteenpäin. Tästä syystä Melwood on jätettävä.

– Yksi syy on tuoda joukkue ja akatemia yhteen. Toinen on kehittää muita asioita, joihin emme täällä pystyisi. Jos jäämme seuraavaksi 25 vuodeksi Melwoodiin, se ei ole hyväksi seuralle.