Viime päivien ykköspuheenaihe on ollut Claudio Ranierin potkut Leicesteristä. Toistaiseksi valmennusvastuuta kantaa Craig Shakespeare (lue miehestä lisää tästä).

The Telegraphin mukaan Leicester on jo kartoittanut vaihtoehtonsa tulevaksi manageriksi. Brittilähteen mukaan viime kauden mestarin ykkösvaihtoehto on hollantilaisvalmentaja Guus Hiddink.

70-vuotias Hiddink on yksi kokeneimmista aktiivisista valmentajista Euroopassa. Hollantilaisvalmentaja nähtiin viime kaudella Chelsean peräsimessä, kun José Mourinho sai potkut lontoolaisseurasta.

Leicester oli jo aiemmin kiinnostunut Hiddinkin palveluksista. The Telegraphin mukaan hollantilaismies kieltäytyi Leicesterin työtarjouksesta ennen Ranierin palkkaamista.

Hiddink ei tiettävästi halua ottaa pestiä vastaan tälläkään kerralla, mutta pestiä ei ole toistaiseksi poissuljettu. Leicesterin toinen vaihtoehto, TSV 1860 Münchenin Vitor Pereira, haluaa tiettävästi jatkaa nykyisessä seurassaan kauden päättymiseen saakka.

Leicester putosi lauantaina Crystal Palacen voiton myötä ensimmäiselle putoajan paikalle. Joukkue pelaa kierroksen oman ottelunsa maanantai-iltana Liverpoolia vastaan.